Quantum Metal Malaysia

jongkong emas

“99.99% EMAS BULLION & BAR”

Nama Produk Berat (G) Kami Jual () Kami Beli ()

Rumah Emas BULLION Kami

Perth Mint merupakan perusahaan logam berharga terbesar yang berintegrasi sepenuhnya di Australia. Ia telah menawarkan produk dan perkhidmatan emas, perak dan platinum yang berkualiti ke pasaran di seluruh dunia.

Perth Mint telah melabur dalam perkhidmatan dan promosi industri emas selama lebih daripada seratus tahun dengan membangun dan membentuk pasaran global untuk produk logam berharga: khususnya, emas dan perak dan koleksi syiling yang terhad.

Sebagai salah satu pengeksport terbesar di Australia Barat, mereka mengedarkan bar emas, perak dan platinum yang bernilai $18 bilion kepada pelabur di lebih daripada 100 negara setiap tahun.

Perth Mint Kangaroo 1 oz Minted Gold Bar

Surat PENGESAHAN PengedarAN Perth Mint

Quantum Metal Sdn. Bhd. (Malaysia) ialah salah satu pengedar terkemuka Perth Mint di Malaysia yang menyediakan Bullion, syiling & bar ke banyak bank dan institusi tempatan. Perth Mint Kangaroo Minted Gold Bar sentiasa dilengkapi dengan Perth Mint Tamper-Evident Case. Quantum Metal mengedarkan bar emas dalam lapan saiz, tanda dagangan berdaftar dengan LBMA Perth Mint dicetak di bahagian depan bar emas dan motif berbentuk kanggaru di bahagian belakang bar emas. Setiap bar dihasilkan dalam pembungkusan tahan-bukti yang akan menunjukkan perkataan VOID di sekeliling tepi permukaan jika kad emas telah dibuka. Kad ini berwarna arang dan mempunyai satu imej logo angsa Mint bergaya yang gelap.

 

Di Quantum Metal Sdn. Bhd, kami hanya menawarkan syiling emas, bullion dan bar yang mempunyai kualiti terbaik dan diiktiraf oleh LBMA kepada pelanggan kami.

 LBMA ialah persatuan perdagangan antarabangsa yang mewakili logam emas dan perak yang mempunyai pangkalan pelanggan global di pasaran London. Ini termasuk kebanyakkan bank pusat pemegangan emas, pelabur sektor swasta, syarikat perlombongan, pengeluar, penapis dan pengilang. Kerja berterusan Persatuan ini meliputi beberapa bidang, antaranya termasuk pembangunan piawai penapisan, dokumentasi perdagangan dan pembangunan amalan perdagangan yang baik.

 Pengekalan ‘Good Delivery Lists’, termasuk pengesahan kilang penapisan baru dan pengujian semula kilang yang disenaraikan secara teratur merupakan aktiviti utama yang paling penting di LBMA.

Ketahui lebih lanjut