Quantum Metal Malaysia

Akaun Simpanan Emas QM

Harga Jualan: per gram

Akaun Simpanan Emas QM

Harga Belian: per gram

London Metal Exchange (LME)

per gram

PRODUK SYARIKAT

ERA SIMPANAN BAHARU

Akaun Simpanan Emas QM

Akaun Simpanan Emas Quantum Metal ialah Sistem Penyimpanan Dalam Talian 24/7 yang 100% disokong oleh Emas Fizikal tulen 99.99% Diiktiraf Antarabangsa.

9 CIRI - CIRI UTAMA

QUANTUM METAL SDN. BHD. TELAH MENCIPTA SATU SISTEM DALAM TALIAN 24/7 DAN LESTARI YANG AKAN MEMBANTU SETIAP PENGGUNA AKAUN SIMPANAN EMAS. DENGAN SISTEM YANG SELAMAT, MUDAH DAN MESRA PENGGUNA, KINI SEMUA ORANG BOLEH MENYERTAI KAMI DALAM PASARAN "BULL" EMAS DAN BERKONGSI KECERIAAN BERSAMA.

Sistem transaksi harian 24/7

100% DISOKONG OLEH 99.99% EMAS FIZIKAL

KADAR RENDAH DIJAMIN

BAYARAN FLEXI

PENGELUARAN EMAS FIZIKAL

BERDAGANG DALAM MATAWANG ANDA

MEMBEKAL EMAS KE BANK TEMPATAN

Proses pengeluaran yang cepat & mudah

BRINKS SEBAGAI RASMI

Aliran Transaksi

Akaun Simpanan Emas ialah platform dagangan emas fizikal yang ringkas dan langsung. Pelanggan melakukan pembelian berdasarkan harga emas harian QM kami dari akaun bank tempatan atau luar negara. Setelah transaksi bank berjaya dilakukan oleh pelanggan, QM akan segera memperuntukkan emas dalam peti besi jongkong rasmi kami – Brinks Singapore dan sistem akan mengemas kini secara automatik dalam Akaun Simpanan Emas.

Brinks ialah syarikat bursa saham New York dengan sejarah 150 tahun yang merupakan penyedia utama penyelesaian logistik dan keselamatan yang selamat termasuk tunai dalam transit, pengisian dan penyelenggaraan ATM, pengangkutan antarabangsa barang berharga, pengurusan tunai dan perkhidmatan pembayaran. Pelanggan Brinks termasuk institusi kewangan, peruncit, agensi kerajaan (termasuk bank pusat), mints, tukang emas dan operasi komersial lain di seluruh dunia. Rangkaian global Brinks memberi perkhidmatan kepada pelanggan di lebih 100 negara. Brinks mempunyai kepentingan pemilikan dalam syarikat di 41 negara dan hubungan agensi dengan syarikat di negara tambahan. Brinks menggaji kira-kira 59,900 orang dan operasi kami termasuk kira-kira 1,100 kemudahan dan 12,000 kenderaan.

Quantum Metal Sdn. Bhd. telah bekerjasama rapat dengan BRINKS sebagai simpanan bilik kebal jongkong rasmi untuk Sistem Penyimpanan Emas di BRINKS SINGAPURA. Brinks bertindak sebagai peti besi pihak ketiga untuk melindungi pemilikan emas yang disimpan di bawah sistem Akaun Penyimpanan Emas dan ia 100% diinsuranskan oleh Lloyd’s of London.

BRINKS Penyata Pembaharuan Insurans Tahunan 2021

Pengeluaran Emas Fizikal

Pelanggan boleh melakukan pengeluaran daripada Akaun Penyimpanan Emas mereka. Pengeluaran Emas Fizikal juga boleh dilakukan dari cawangan BRINKS di seluruh dunia. Emas Fizikal yang anda terima akan disahkan 100% oleh LBMA dan kami berjanji pembelian balik terjamian dengan terma dan syarat yang dikenakan.

RAKAN KONGSI RASMI BULLION

PRODUK AKAUN PENYIMPANAN EMAS

Emas ialah produk yang sangat cair yang harus kita gunakan sepenuhnya untuk menggunakan sepenuhnya nilainya. Quantum Metal Sdn. Bhd. telah mencipta beberapa produk nilai tambah pada akaun simpanan emas kami. Menyimpan Emas memang menguntungkan tetapi dengan produk ini kami boleh menjadikan simpanan emas anda aktif. Keuntungan bukan sahaja daripada kenaikan harga emas tetapi juga mendapat manfaat daripada produk inovatif kami.

PROJEK PENINGKATAN EMAS

Projek Peningkatan Emas ialah projek yang kami sedang bina bersama-sama bank dan kerjasama kewangan. Emas sudah menjadi produk bernilai tinggi tetapi dengan projek-projek ini emas boleh dicairkan dan nilainya boleh berkembang bersama-sama dengan projek pelaburan yang lain.

AKAUN TUKARAN EMAS

Gold Asset Enhance (GAE) 10X

Ketahui lebih lanjut